Raymarine lanseeraa useita uusia tuotteita

Raymarine on julkistanut vaikuttavan valikoiman uusia tuotteita BOOT Düsseldorf -messuilla, mukaanlukien Axiom® 2 Pro -sarjan, tehokkaan monitoimikarttaplotterisarjan, RVM1600 CHIRP -kaikuluotainmoduulin, uudet LightHouse-kartat laajennetulla kattavuudella sekä CAM300 IP-kameran päivä- ja yökäyttöön.

Raymarinen toimitusjohtaja Grégoire Outters sanoi: ”Palaamme BOOT Düsseldorf -messuille erinomaisella tuotevalikoimalla, joka tarjoaa täydellisen ratkaisun nykypäivän veneilijöille. Asiakkaat etsivät aluksiinsa intuitiivisia ja helppokäyttöisiä navigointijärjestelmiä. Olemme vakuuttuneita siitä, että messuvieraat ottavat palkitut merielektroniikkavalikoimamme vastaan innolla.”

Axiom 2 Pro

Axiom® 2 Pro

Uusi Axiom 2 Pro on tehokkain Raymarinen koskaan kehittämä Axiom-karttaplotteri, joka tarjoaa sujuvan ja erittäin intuitiivisen navigointikokemuksen. Uusi all-in-one-näyttö, jossa on uusin LightHouse 4 -käyttöjärjestelmä, integroituu edistykselliseen Raymarinen navigointiverkkoon, joka sisältää tutkan, autopilotin ja Lighthouse-kartat sekä FLIR-lämpökameran pimeänäköteknologian. Tehokkaampi 6-ydinprosessori mahdollistaa nopeamman kartan selauksen, välittömän vasteen ja mahdollisuuden käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti.

Axiom 2 Pro on varustettu Raymarinen ainutlaatuisella vettä hylkivällä HydroTough™ -pinnoitteella, joka takaa luotettavan kosketusnäytön hallinnan kaikissa olosuhteissa. Käyttäjät hyötyvät myös hallintapaneelin mukautettavista näppäimistä kaikissa eri näyttökokoluokissa. Nämä ovat valittavissa joko autopilotin hallintaan tai ohjelmoida pikanäppäimiksi muuhun toimintaan. Kiinteällä High CHIRP -kaikuluotaimella varustettu Axiom 2 Pro S on suunniteltu moottoriveneilyyn ja purjehtijoille.

Axiom 2 Pro RVM -mallissa on kalastajille suunniteltu uusi kiinteä RealVision® MAX -kaikuluotain. Tämä ensiluokkainen kaikuluotain perustuu jo ennestään vaikuttavaan Raymarine-teknologiaan, jonka avulla käyttäjät voivat nähdä selkeämmin syvemmälle kuin koskaan aiemmin.

RVM 1600

RVM1600

RVM1600 on etäasennettava kaikuluotainmoduuli Raymarinen Axiom-näyttöperheelle. RVM1600 sisältää Realvision MAX CHIRP -kaikuluotainteknologian, joka parantaa selkeyttä ja kalojen kuvausta. Aktiiviset kalastajat arvostavat myös monikanavaisia kaikuluotainominaisuuksia. DownVision, SideVision, 3D ja perinteinen CHIRP-kaikuluotain on päivitetty laajennetulla valikoimalla ja erinomaisella resoluutiolla uusien ja parannettujen RealVision MAX CHIRP -kaikuluotainantureiden ansiosta.

CAM300

Ensiesittelyssä myös CAM300 mini-IP-kamera päivä- ja yökäyttöön. CAM300 on varustettu HD-videoanturilla, ja se muuntaa Axiomin tehokkaaksi aluksen videovalvontajärjestelmäksi. Tämä kompakti kamera voidaan yhdistää AR200-anturiin, mikä mahdollistaa ClearCruise™ lisätyn todellisuuden ja sitä myöten vaikuttavan käyttökokemuksen. Se asettaa AIS-kohteet, reittipisteet ja karttakohteet peittokuvana suoraan Axiomin teräväpiirtovideonäytölle.

Uudet LightHouse-kartat

Raymarine lanseeraa myös uudet laajennetut alueelliset LightHouse-kartat. Virallisten hydrograafisten karttalähteiden pohjalta luodut LightHouse-kartat takaavat parhaan mahdollisen luettavuuden, intuitiivisen navigoinnin ja ensiluokkaisen laadun. Premium-tilaus tuo veneilijöiden käyttöön alati kasvavan kiinnostavien kohteiden kirjaston, jonka avulla he voivat löytää nopeasti paikallisia venesatamia, polttoainelaituripaikkoja, ravintoloita, kauppoja ja paljon muuta. Kartat hyötyvät parannetusta piirrosnopeudesta, ja ne ovat saatavilla valmiiksi ladatuilla MicroSD-korteilla. Uusia alueita ovat Länsi-Eurooppa, Pohjois-Eurooppa, Välimeri, Australia ja Uusi-Seelanti, kun taas Pohjois-Amerikan karttoja on päivitetty.

Vieraile Raymarinen osastolla B18, hallissa 10 21.–29.1.2023.