Vetouistelu-lehden oma uistelukisa käynnistyy

Vetouistelu-lehti järjestää 2023 kaudelle Vetari Open – kolmen kalalajin vetouistelukisan. Kilpailuaika on 15.5.-31.10.2023.

Kyseessä on pituusmittakisa, jossa kolmen kalalajin yhteismitta ratkaisee. Käytössä on myös pituuskertoimet. Kalojen pituudet todennetaan kuvaamalla ne meidän lähettämän mittatarran kera.

Venekunnat voivat kalastaa vapaasti valitsemallaan vesistöllä, kunhan se sijaitsee Suomen valtion alueella ja kyseisellä vesistöllä on vetouistelu sallittua. Myös muissa kilpailuissa saaduilla kaloilla voidaan osallistua Vetari Open -kisaan, kunhan ne vain kuvataan kilpailun edellyttämillä säännöillä.

Kilpailun kalalajeina ovat ahven ja hauki. Kolmantena kalalajina on vaihtoehtoisesti joko kuha tai taimen tai rautu. Tällä haluamme mahdollistaa osallistumisen kisaan maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Osallistumismaksu on Vetouistelu-lehden tilaajille 10 euroa ja muille 30 euroa. Kilpailun tarkemmat säännöt löytyvät alla olevasta liitteestä.

Ilman yhteistyökumppaneita ei kalakisoja järjestetä. Haluamme siis kiittää OPM Internationalia, Comstedt Finlandia ja Rapalaa siitä, että mahdollistitte tämän kilpailun synnyn ja järjestämisen!