MERCURY MARINE ESITTELEE CES 2024 -MESSUILLA KAKSI UUTTA AVATOR-SÄHKÖPERÄMOOTTORIA

LAS VEGAS (9. tammikuuta 2024) –Mercury Marine, joka on osa Brunswick Corporationia (NYSE: BC), esitteli tänään kaksi uutta matalajännitteistä sähköperämoottoria, Avator 75e:n ja 110e:n, kuluttajaelektroniikkanäyttelyssä (CES) Las Vegasissa. Nämä vuoden 2024 uutuudet, 75e ja 110e, täydentävät Mercuryn viiden mallin matalajännitteistä sähköistä propulsiomallistoa ja nostavat Avatorin innovatiiviset ominaisuudet ja intuitiivisen käyttökokemuksen korkeammalle tehotasolle. CES-messuilla Mercury tarjosi myös ensi silmäyksen sähköistystavoitteensa seuraavaan vaiheeseen suurjännitteisellä sähköisellä propulsiojärjestelmäkonseptilla.
CES-messuilla viime tammikuussa Mercury lanseerasi ensimmäisen sähköisen propulsiotuotteensa, palkitun Avator 7.5e:n. Elokuussa julkistetut 20e ja 35e saivat CES 2024 Innovation Award -palkinnon.
“Olemme iloisia voidessamme esitellä Avator 75e:n ja 110e:n maailmannäyttämöllä CES-messuilla”, sanoi Mercury Marinen toimitusjohtaja John Buelow. ”Samalla kun me täytämme sitoumuksemme julkistaa viisi matalajännitteistä sähköperämoottoria, olemme myös iloisia voidessamme tarjota suurjännitteisen sähköisen propulsiojärjestelmäkonseptin. Tämä konsepti sekä uskomattomat polttomoottorituotteemme, jotka ovat määritelleet perämoottoreiden suorituskyvyn uudelleen, säilyttävät asemamme marinealan innovaatiojohtajana jatkossakin.”

Avator 75e:tä ja 110e:tä tullaan käyttämään erilaisissa käyttökohteissa, mukaan lukien alumiiniset ja komposiittimateriaaleista valmistetut monirunkoiset veneet, alumiiniset kalastusveneet, jollat sekä ilmatäytteiset ja pienemmät lasikuituiset runabout-tyypin veneet. Uusia malleja tullaan käyttämään 20e:n ja 35e:n tavoin myös kaupallisessa kalustossa ja vesialueilla joilla polttomoottoreiden käyttö (ICE) on kielletty.

75e tuottaa 7,5kW (7500W) tehoa potkuriakselille ja 110e tuottaa 11kW (11000W) tehoa potkuriakselille. Lisätietoja esimerkiksi hinnoittelusta julkaistaan, kun tuote lanseerataan vuoden 2024 puolivälissä.

Koko Avatorin matalajännitemallisto ja suurjännitteinen sähköinen propulsiojärjestelmäkonsepti esitellään Düsseldorfin tämän vuoden kansainvälisessä venenäyttelyssä 20.–28. tammikuuta ja Discover Boating Miamin kansainvälisessä venenäyttelyssä 14.–18. helmikuuta.