Vapauta kädet ja keskity kalastukseen!

Humminbirdiltä uusi älykäs ohjausyksikkö live-luotaukseen

Suosittu Live -luotaus ja sen käytettävyys ottaa taas harppauksen eteenpäin Humminbirdin tuodessa markkinoille MEGA Live TargetLock – ohjausyksikön. 

Humminbird MEGA Live TargetLock™ -ominaisuuden avulla kalastajat voivat lukita MEGA Live -keilan vedenalaiseen rakenteeseen tai haluttuun suuntaan, joten jos vaikka vene liikkuu, MEGA Live -näkymä pysyy kohdistettuna halutusti. 

Tuotteessa on myös niin kutsuttu pyyhkäisyominaisuus jolla MEGA Live -anturin voi asettaa skannaamaan tiettyä aluetta 120 astetta. TargetLock -ohjausyksikön mukana tulee myös langaton jalkaohjain jolla voidaan etäohjata Live-anturin suuntausta. Jalkaohjain vapauttaa molemmat kädet kalastukseen. Lisävarusteena on saatavilla myös perinteinen kauko-ohjain, sekä suunta-anturi pyyhkäisyominaisuutta varten.

MEGA Live TargetLockia voidaan ohjata myös mukana tulevalla MEGA LIVE -jalkapedalilla.

Hummibird MEGA Live – selkeyttä ja katveetonta kuvaa

Humminbird Mega Liven yksi vahvimmista ominaisuuksista on Humminbirdin käyttämä oma Live teknologia, jossa korostuvat katveettomuus sekä selkeäpiirtoinen kuva ilman kohinaa. MEGA Live -anturin softaa myös kehitetään säännöllisesti. Softapäivityksiä on tullut kovaa vauhtia ja esimerkiksi maksimietäisyys luodattavaan kohteeseen lähentelee jo 40 metriä. Uusin julkaistu softa Humminbird Helix-, Solix-, ja Apex -laitteiden omistajille on julkaistu heinäkuussa. Uusin laitesofta tukee myös uutta TargetLock -ohjausjärjestelmää.

TargetLock -tuotteen voi ostaa joko MEGA Live -anturilla tai jos omistat jo anturin, voit ostaa pelkän TargetLock -ohjausyksikön. Tuotepaketti pitää myös sisällään langattoman jalkapedalin, Ultrex-asennussarjan, 20′ Ethernet-kaapelin ja 10′ virtakaapelin.

Humminbird Mega Live TargetLock™ -ohjausyksikköä on saatavilla rajoitetusti jo syksyllä 2022, rajoitetulta määrältä Humminbird jälleenmyyjiä. Syksyllä aiheesta saadaan myös videomateriaalia pohjolan vesistöistä.

Humminbird ja Minn Kota tuotteiden jakelija pohjoismaissa on Jan Comstedt Group. Suomessa jakelusta, myynnistä ja huolloista vastaa Comstedt Finland Oy. 

Lisätietoa Humminbird ja Minn Kota tuotteista ja muista yhtiön jakelemista tuotteista löydät www.comstedt.fi