Mercury Marine julkistaa uuden vision yhdessä Avator -sähköperämoottorikonseptin kanssa

Mercury Marine on julkistanut Avator™-sähköperämoottorikonseptinsa, joka on Mercuryn seuraava askel venealan innovaatioiden, kehittyneen teknologian ja suunnittelun saralla. Uusi sähköperämoottorikonsepti on esillä ensimmäisen kerran Miamin vuoden 2022 venemessuilla, ja sähköperämoottorituotteiden virallinen julkaisu on ohjelmassa myöhemmin tämän kuluvan ja ensi vuoden aikana.


Avator tarjoaa Mercuryn maailmanlaajuisille asiakkaille uudenlaisen veneilykokemuksen, jossa yhdistyvät sähkökäyttöisyys ja yli 80 vuoden osaaminen veneilyalalta. Hyödyntämällä Mercuryn johtavaa asiantuntemusta hydrodynamiikan, korroosioneston, luotettavuuden ja teollisen suunnittelun aloilta Avator-konsepti tuo ylivertaisen käyttökokemuksen moniin erilaisiin veneisiin ja aktiviteetteihin.

”Olemme innoissamme julkaistessamme nyt virallisesti tämän rohkean uuden vaiheen tulevaisuuden visiostamme, jonka vain Mercury Marine voi toteuttaa”, sanoo Chris Drees, Mercury Marine president. ”Sähköistyminen on meille strategisesti tärkeää, ja tämä konsepti on ensisilmäys siihen, miten aiomme toteuttaa sitoumuksemme johtaa alaa sekä polttomoottorituotteiden että sähkömottoreiden osalta. Viemme tehokkuuden uudelle tasolle ja tarjoamme uusia tapoja nauttia veneilystä.”

Avator edistää Mercuryn kestävyystavoitteita mahdollistamalla veneilyn ilman suoria päästöjä. Mercury käyttää sähköistymistä myös helpottamaan veneilyä muun muassa vaihdettavien akkujen ja paremman kuljetettavuuden ansiosta.
”Mercurylla on alan vahvin ja edistynein teknologia sekä suunnittelutiimit muovaamassa uudenlaista venemoottoria, joka laajentaa brändiä uusiin käyttökohteisiin”, sanoo Tim Reid, Mercury Marine vice president of product development & engineering. ”Uskomme, että sellaiset ominaisuudet kuten helposti vaihdettavat akut ja hiljainen käyttöääni miellyttävät niin nykyisiä kuin uusia veneilijöitä. Aiomme laajentaa sähkömoottoritarjontaamme ajan mittaan ja kuuntelemme jatkossakin kuluttajien palautetta sekä seuraamme käyttöönottotrendejä.”


”Tiimimme hyödyntää kaiken tietomme siitä, miten kuluttajat käyttävät tuotteitamme, ja sisällyttää sen Avatoriin. He luovat sähköisen propulsiojärjestelmän, joka tulee olemaan uusi mittapuu veneilyalalla”, toteaa Drees.